VENTAJAS DE MOVERTE EN BICICLETA

En el món actual, la ciència i el món de la salut han estudiat de diverses maneres, com el fet de fer esport ens pot arribar a canviar la vida. A l'article d'avui, analitzarem certs avantatges de moure's en bicicleta des d'aquests punts de vista.

 

  1. Anar en bicicleta t'ajudarà a millorar la teva salut: amb només 30 minuts d'activitat física com, per exemple, muntar en bicicleta, complirem amb les recomanacions d'activitat física de l'OMS.
     
  2. Incrementa el teu consum energètic: si estàs seguint una dieta per perdre pes i el que busques és aconseguir un dèficit calòric, anar en bicicleta pot ajudar-te. Hem de pensar que, una persona d'uns 70 kg, pot arribar a cremar unes 300 kcal en un trajecte de només 30 minuts.
     
  3. Reduir nivells d'estrès i ansietat: l'exercici físic pot ser una eina molt eficaç per reduir aquestes "emocions". Un estudi va determinar que, la pràctica esportiva, incidia en el sistema nerviós autònom, preparant-lo així millor davant els estímuls d'allò que ens pot provocar ansietat.
     
  4. No contamines: la bicicleta és un mitjà de transport que no emet emissions de CO₂ i no contamina res. També és molt més econòmic que moure't amb transport públic o cotxe.

 

Aprofitem el clima mediterrani del nostre país i gaudim de bons desplaçaments amb bicicleta per anar o treballar o, simplement, fent excursions amb amics o familiars que tinguem a prop!

Volver al listado
Plan de recuperación, transformación y resiliencia
Top