VENTAJAS DE MOVERTE EN BICICLETA

En el món actual, la ciència i el món de la salut han estudiat de diverses maneres, com el fet de fer esport ens pot arribar a canviar la vida. A l'article d'avui, analitzarem certs avantatges de moure's en bicicleta des d'aquests punts de vista.

 

  1. Anar en bicicleta t'ajudarà a millorar la teva salut: amb només 30 minuts d'activitat física com, per exemple, muntar en bicicleta, complirem amb les recomanacions d'activitat física de l'OMS.
     
  2. Incrementa el teu consum energètic: si estàs seguint una dieta per perdre pes i el que busques és aconseguir un dèficit calòric, anar en bicicleta pot ajudar-te. Hem de pensar que, una persona d'uns 70 kg, pot arribar a cremar unes 300 kcal en un trajecte de només 30 minuts.
     
  3. Reduir nivells d'estrès i ansietat: l'exercici físic pot ser una eina molt eficaç per reduir aquestes "emocions". Un estudi va determinar que, la pràctica esportiva, incidia en el sistema nerviós autònom, preparant-lo així millor davant els estímuls d'allò que ens pot provocar ansietat.
     
  4. No contamines: la bicicleta és un mitjà de transport que no emet emissions de CO₂ i no contamina res. També és molt més econòmic que moure't amb transport públic o cotxe.

 

Aprofitem el clima mediterrani del nostre país i gaudim de bons desplaçaments amb bicicleta per anar o treballar o, simplement, fent excursions amb amics o familiars que tinguem a prop!

Volver al listado
Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web

Top